Program Astro-Festival 2013

astrofestival-2013

Asociaţia Astrologilor din România împreună cu Mihaela Dicu vă invită la cea de-a VIII-a ediţie a simpozionului de astrologie “Astro-Festival”.

Simpozionul va avea loc în acest weekend – 29-30 iunie 2013 – la sala de conferinţe a restaurantului Flora din Craiova (str. Mihai Viteazu nr. 18). Evenimentul este deschis publicului larg, iar participarea este gratuită!

Pasionaţilor de astrologie li se oferă oportunitatea de a urmări o serie de prezentări pe teme astrologice variate, susţinute de astrologi români. Pentru astrologi, evenimentul reprezintă o ocazie excelentă de a realiza schimb de experienţă într-un cadru estival relaxat.

Programul evenimentului

Ziua I – 29.06.2013

ora – Numele conferenţiarului – Titlul conferinţei – Durata (min)

10h00 Raisa Dobrovolschi, Craiova: Harrison Ford, de la “Razboiul stelelor” la “Indiana Jones” – 50 min
10h50 Nicoleta Moraru, Bucuresti: Pluton in relatiile afective – 40 min
11h30 Pauză – 40 min
12h10 Diana Spinean, Simeria: Gol pusca. Pictorial astro-estival – 40 min 😀
12h50 Ion Hristescu, Pori, Finlanda: Moonwalk: o abordare simpla a planetelor retrograde – 30 min
13h20 Ada Cocos, Suceava & Fulop Laszlo, Odorheiul Secuiesc: Adam invata iubirea – 40 min
14h00 Pauză – 50 min
14h50 Mihaela Dicu, Craiova: Cei 7 sorti ermetici sau Partile lui Hermes – 40 min
15h30 Dan Ciubotaru, Bucureşti: Calatorind insotit de astre – 60 min
16h30 Sfarsitul primei zile de conferinte

Ziua a II-a – 30.06.2013

ora – Numele conferenţiarului – Titlul conferinţei – Durata (min)

10h00 Ioana Eugenia Ispas, Bucuresti: Politica la feminin – M. Thatcher, Christine Lagarde, Cristina Kirchner – 40 min
10h40 Ion Hristescu, Pori, Finlanda: Placidus si Whole: o completare practica – 30 min
11h10 Daniela Fechete, Apoldu de Sus, Sibiu: Tiparele karmice si lucrul cu sine – 40 min
11h50 Pauză – 50 min
12h40 Carolina Mancos, Chisinau, Moldova: “The X Files” – Amprenta paranormalului in “fisierele” natale – 40 min
13h20 Mihaela Dicu, Craiova: Accidentul din Muntenegru – 30 min
13h50 Firicel Ciarnau, Simeria: Bazele astronomice ale sistemelor de case – 40 min
14h30 Încheierea Astro-Festivalului

Share

Comments are closed.