Despre mine

M-am născut în ’85, într-o noapte de octombrie, când amândoi luminătorii se perindau prin Balanță. Am copilărit în 3 județe – Alba, Satu Mare și Hunedoara. Am studiat Marketing-ul la U.B.B. Cluj-Napoca și apoi m-am întors acasă în Simeria (Hunedoara), să trăiesc fericită alături de un inginer și-o pisică și să practic astrologia. Alte pasiuni care-mi populează universul sunt dansul, drumeția, lectura… Din octombrie 2018, am și un fiu cu care să le împărtășesc.

În 2005 mi-am început formarea în astrologia occidentală modernă, la Școala Fidelia, iar în 2006 m-am înscris în Asociația Astrologilor din România (AAR). În 2010 am luat un prim contact cu astrologia tradițională, datorită Mihaelei Dicu, și am participat la majoritatea cursurilor pe care le-a susținut.

Practic cu plăcere astrologia natală și astrologia orară. Din astrologia natală, mă interesează în principal tehnicile predictive și cele vocaționale. Studiile și cercetările mele se focusează pe concepte și tehnici de astrologie tradițională, mai ales cele specifice perioadei elenistice (aprox. sec. II î.e.n. – sec. VI e.n.).

Sunt unul dintre asociații Editurii Fidelia SRL – entitate implicată activ în promovarea astrologiei și numerologiei în țara noastră (prima care a făcut posibilă eliberarea de diplome oficiale, recunoscute de Minister, în ocupația de Astrolog). În cei 12 ani de activitate, am pus umărul la toate proiectele Fidelia, susținând cursuri de calificare în ocupația de astrolog, organizând tabere de astrologie, moderând grupuri de discuții etc., alături de tatăl meu, Firicel Ciarnău. În prezent, mi-am restrâns activitatea în cadrul Școlii Fidelia din dorința de a aloca mai mult timp studiului individual și investigațiilor personale în astrologie.

Activez ca președintă a AAR din octombrie 2016 (după ce am fost vicepreședinte între 2014-2016) și redactor-șef al revistei ”Astrele” din 2012 (după ce am fost secretar între 2009-2012). Din 2009 până în 2017 am fost administrator de conținut și redactor al revistei ”AstroText”. Mă număr printre autorii Codului etic al Astrologului, scriu articole de specialitate, co-organizez evenimentele Asociației (STAAR online, Congresul AAR, Astro-Festivalul), susțin conferințe și seminare și predau cursuri de astrologie (pentru nivel mediu și avansat). 

Share

Lasă un răspuns