Despre mine

  • Astrolog profesionist, cu diplomă în ocupație: mai 2012 – prezent
  • Redactor-șef al revistei ”Astrele”: ianuarie 2012 – prezent (în proiect din 2009)
  • Formator în ocupația de astrolog, la Școala Fidelia: septembrie 2012 – prezent
  • Președintă a Asociației Astrologilor din România: octombrie 2016 – ianuarie 2023
  • Vicepreședintă a Asociației Astrologilor din România: iunie 2014 – octombrie 2016
  • Co-autor al Codului etic al Astrologului: mai 2011
  • Redactor și administrator de conținut pentru revista ”AstroText”: 2009 – 2017

Scriu articole de specialitate, susțin conferințe și seminare, predau cursuri de astrologie (pentru nivel mediu și avansat) și ofer consultații astrologice.

M-am născut în ’85, într-o noapte de octombrie, când amândoi luminătorii se perindau prin Balanță. Am copilărit în 3 județe – Alba, Satu Mare și Hunedoara. Am studiat Marketing-ul la U.B.B. Cluj-Napoca și apoi m-am întors acasă în Simeria (Hunedoara), să trăiesc fericită alături de un inginer, Paul, și-o pisică, Bucura, și să practic astrologia. Alte pasiuni care-mi populează universul sunt dansul, drumeția, lectura… Din octombrie 2018, am și un fiu, Darius, cu care să le împărtășesc.

În 2005 mi-am început formarea în astrologia occidentală modernă, la Școala Fidelia. În 2006 m-am înscris în Asociația Astrologilor din România (AAR). În 2009, mi-am găsit locul și rostul în redacțiile revistelor ”Astrele” și ”AstroText”. În 2010 am luat un prim contact cu astrologia tradițională, prin cursurile Mihaelei Dicu. În 2012 am dat examenul și am obținut diploma în ocupația de astrolog și am devenit tot mai implicată în comunitatea astrologică.

Sunt unul dintre asociații Editurii Fidelia SRL – entitate implicată activ în promovarea astrologiei și numerologiei în țara noastră (prima care a făcut posibilă eliberarea de diplome oficiale, recunoscute de Minister, în ocupația de Astrolog). În cei 12 ani de activitate, am pus umărul la toate proiectele Fidelia, susținând cursuri de calificare în ocupația de astrolog, organizând tabere de astrologie, moderând grupuri de discuții etc., alături de tatăl meu, Firicel Ciarnău.

Din 2016, mi-am restrâns activitatea în cadrul Școlii Fidelia din dorința de a aloca mai mult timp studiului individual, investigațiilor personale în astrologie dar și pentru a mă dedica Asociației Astrologilor din România. Ca președintă a AAR, m-am implicat cu entuziasm în toate aspectele asociației, am inițiat și dezvoltat proiecte deosebite (STAAR online), am co-organizat evenimente naționale și internaționale, am construit ”punți” între profesioniști, am cunoscut astrologi excepționali, români și străini (Chris Brennan, Ben Dykes, Andrew Bevan, Deborah Houlding și alții).

În prezent, practica mea presupune 60% astrologie orară, 30% astrologie natală și 10% astrologie electivă. Din astrologia natală, mă interesează în principal tehnicile predictive și cele vocaționale. Studiile și cercetările mele se focusează pe concepte și tehnici de astrologie tradițională, mai ales cele specifice perioadei elenistice (aprox. sec. II î.e.n. – sec. VI e.n.).

Dincolo de astrologie, sunt interesată de psihologie. În decembrie 2022 am terminat formarea în metoda Interviului Motivațional, cu Gabriel Cicu și Ana Maria Moldovan, prin Asociația Catharsis.

Share

Lasă un răspuns