Despre mine

M-am născut în ’85, într-o noapte de octombrie, când amândoi luminătorii se perindau prin Balanță. Am copilărit în 3 județe – Alba, Satu Mare și Hunedoara. Am studiat Marketing-ul la U.B.B. Cluj-Napoca și apoi m-am întors acasă în Simeria (Hunedoara), să trăiesc fericită alături de un inginer și-o pisică și să practic astrologia. Alte pasiuni care-mi populează universul sunt dansul, drumeția, lectura… Din octombrie 2018, am și un fiu cu care să le împărtășesc.

În 2005 mi-am început formarea în astrologia occidentală modernă, la Școala Fidelia, și apoi m-am înscris în Asociația Astrologilor din România (AAR).  În 2010 am luat un prim contact cu astrologia tradițională, datorită Mihaelei Dicu, și am participat cu plăcere la majoritatea cursurilor pe care le-a susținut. Până în acest moment am reușit să aprofundez ramura natală a astrologiei și să cochetez cu celelalte ramuri, mai ales cea electivă și cea orară, obținând rezultate satisfăcătoare prin îmbinarea astrologiei moderne cu cea tradițională. În continuare, doresc să-mi focusez studiile pe conceptele și tehnicile tradiționale, mai ales cele specifice perioadei elenistice (aprox. sec. II î.e.n. – sec. VI e.n.).

Sunt unul dintre asociații Editurii Fidelia SRL – entitate implicată activ în promovarea astrologiei și numerologiei în țara noastră (prima care a făcut posibilă eliberarea de diplome oficiale, recunoscute de Minister, în ocupația de Astrolog). În cei 12 ani de activitate, am pus umărul la toate proiectele Fidelia, susținând cursuri de calificare în ocupația de astrolog, organizând tabere de astrologie, moderând grupuri de discuții și altele… alături de tatăl meu și de alți oameni competenți și prietenoși. În prezent, mi-am restrâns activitatea în această direcție din dorința de a aloca mai mult timp studiului și investigațiilor personale în astrologie.

Activez ca președintă a AAR din octombrie 2016 (sunt membră din 2005, am fost vicepreședinte între 2014-2016) și redactor-șef al revistei ”Astrele” din 2012. Din 2009 până în 2017 am fost administrator de conținut și redactor al revistei ”AstroText”. Mă număr printre autorii Codului etic al Astrologului, co-organizez evenimentele Asociației (Congresul AAR, Astro-Festivalul, STAAR online) și susțin conferințe și seminare.

***

Dacă dorești să afli mai multe despre mine, urmărește interviurile pe care le-am acordat:

  • 11 septembrie 2021, dialog cu Daniela Simulescu, pentru AstroSens.ro
  • 19 august 2021, dialog cu Patricia Höppner, pentru 12 Călăuze (video)
  • 23 iunie 2014, dialog cu Cristina Penciu Bodea, pentru revista Astrele
Share

Lasă un răspuns