Seminar Etapele vieții

Predicții fără artificii sau cum schițăm cursul vieții unui nativ fără să mișcăm vreun punct din harta sa natală, fără hărți suplimentare, fără tranzite, fără nimic în plus. Doar harta din născare, așa cum o vedem… dacă o privim cu atenție! Planetele singure vorbesc despre vârstele omului, așa cum le descrie și Ptolemeu în ”Tetrabiblos” sau William Shakespeare în ”Cum vă place”. Casele, grupate în triade în jurul unghiurilor, o fac și ele, pe limba lor. Dar cei mai grăitori, după părerea mea, sunt stăpânii triplicității luminătorului dominant (Soarele sau Luna), cu care vom învăța să lucrăm la seminar. Cu ajutorul acestor elemente putem schița liniile directoare ale unei vieți. Iar o schiță este suficientă, dacă nu cumva asta-i tot ce ne trebuie. – Diana Spinean

Seminarul Predicții fără artificii. Etapele vieții reflectate în harta natală a fost susținut în 10 decembrie 2020 în cadrul programului STAAR online, organizat de Asociația Astrologilor din România (AAR) pe platforma Zoom.

Seminarul are o durată de 2 ore și prezintă o metodă tradițională, universală, de predicție bazată pe stăpânii triplicităților.

Să ştii că tot ce se hotărăşte sau se arată vine de la stăpânii triplicităţilor; iar toate chinurile şi suferinţele care îi ajung pe oamenii lumii, şi omenirea întreagă, sunt statornicite de stăpânii triplicităţilor (…)
Dorotheus din Sidon (sec. I e.n.), Carmen Astrologicum, Cartea I, Cap. 1

Cuprins:

  • Triplicitățile și stăpânii lor
  • Luminătorul dominant și stăpânii triplicității lui
  • Studii de caz

În prezent, seminarul este disponibil doar sub formă de înregistrare. Accesul la înregistrare se face pe baza unei donații modice către AAR, detaliile urmând a fi anunțate.

Share