Curs Profecții anuale

Simplă și elegantă, Profecția este una dintre cele mai vechi și mai eficiente tehnici predictive. Ea a revenit în practica curentă odată cu resuscitarea interesului astrologilor pentru metodele tradiționale și nu va trece mult până când se va bucura, din nou, de succesul pe care l-a avut în vremea vechilor greci și în perioada arabă/persană. Odată ce începi să lucrezi cu profecțiile, nu te mai poți lipsi de ele! Pentru mine, sunt fascinante, așa că le-am dedicat mai multe prezentări în cadrul evenimentelor AAR și un curs întreg. Este foarte important să le calculezi corect, să le înțelegi și, când le combini cu alte tehnici predictive, s-o faci cu cap! La acest curs, veți învăța să profectați ca niște profesioniști! – Diana Spinean

Cursul este LIVE, online, pe platforma Zoom, este interactiv și se ține pe parcursul a două zile, fiind compus din:

 • cursul propriu-zis, cu o durată de 5 ore, programat într-o zi de weekend, în intervalul 10:30 – 16:00 (include o pauză de jumătate de oră, la prânz);
 • un atelier practic cu o durată de 2 ore, dedicat rezolvării temei de casă. Atelierul este programat la câteva zile după curs, în intervalul orar 19:30 – 21:30.

Investiție necesară: 300 lei.

Cuprins:

 • Profectarea Ascendentului și a luminătorilor
 • Profecții pe domenii de interes
 • Profectarea întregii hărți natale – metoda lui Vettius Valens
 • Validarea profecției folosind Revoluția Solară și tranzitele.
 • Numeroase grafice explicative și studii de caz
 • La atelier, se lucrează pe hărțile participanților, în limita timpului disponibil.

Condiții de participare:

 • Pentru a putea aplica cu succes tehnica predată, trebuie să stăpâniți deja noțiunile de bază în interpretarea unei hărți natale. Cursul se adresează, așadar, practicanților de nivel mediu și avansat.
 • Cursul urmează principiile astrologiei tradiționale, dar este potrivit – dacă nu, chiar recomandat – și astrologilor care practică astrologia modernă și doresc să deprindă procedee de lucru din astrologia tradițională.
 • Ca necesități tehnice, aveți nevoie de o bună conexiune la internet și de un microfon și sistem audio fiabile, în stare de funcționare.

Notă:

Cursul este live și necesită prezența dvs., la fel ca un curs la clasă. Nu se oferă înregistrarea decât în situații excepționale. La final, veți primi materiale-suport și, la cerere, o diplomă de participare.

Am avut deosebita onoare de a susține pentru prima dată acest curs la invitația Mihaelei Dicu, mentorul meu în astrologie tradițională, în cadrul cursului extins de tehnici predictive tradiționale pe care Mihaela l-a organizat în 20 și 27 martie 2021. Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit m-a încurajat să creez această pagină și să promit reluarea cursului de profecții la o dată ulterioară. – Diana Spinean

Dacă doriți să fiți anunțat(ă) când va fi reluat acest curs, lăsați un mesaj prin intermediul formularului de contact.

Câteva persoane, dintre cele care au participat la cursul de profecții, au simțit să relateze următoarele:

Multumesc pentru cursul superb si multumesc pentru toata sustinerea si empatia pe care le-am simtit cand am prezentat tema de casa. Pentru mine cursul a insemnat o intrare in astrologie cum nu am mai trait pana acum, frumoasa, profunda, vie, cu oameni minunati. A fost o surpriza pentru mine ajutorul pe care l-am primit atunci cand am discutat tema, a fost un ghidaj pe care nu indrazneam sa-l cer, dar de care aveam mare nevoie. Cu siguranta a fost doar inceputul unui sir de cursuri.
Roxana Necula

Un curs practic, reușit în expunere și detalii simple in conexii. Îl punem in practica vieții, felicitări. Mulțumim din inima.
Emanuel și Laura Stanciu

Mi-a placut cum ai explicat metoda asta predictiva: foarte organizat, foarte didactic, in pasi. Faci un lucru minunat pentru cei care vor sa invete astrologie. Dincolo de cuvinte ai nevoie de un algoritm, pe care sa-l aplici si care sa te ghideze in recunoasterea unor pattern-uri. In primul rind, habar nu aveam ce sunt profectiile. Dupa curs, nici nu am putut dormi, am fost foarte incitata, am ars de nerabdare sa conectez harta cu evenimentele trecute. Adevar sau provocare?! Amindoua, e incredibil cat de mult iti poate spune harta natala, depinde cum si de unde o privesti! Esti un profesor excelent! Prevad ca profectiile vor fi un instrument pe care il voi folosi foarte des in practica astrologica.
Gabriela Badea

Dacă sunteți curioși să vedeți profecțiile la lucru, vă invit să citiți acest articol scris pentru revista Astrele: Predicții cu profecții. De ce și cum profectăm. Studiu de caz: profecțiile luminătorilor.

Share