Curs Profecții anuale

Update: cursul este în proces de perfecționare și urmează a fi relansat într-o nouă formă. Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu următoarea dată în care îl voi susține sau trimiteți-mi un mesaj prin care vă manifestați interesul.

Simplă și elegantă, Profecția este una dintre cele mai vechi și mai eficiente tehnici predictive. Ea a revenit în practica curentă odată cu resuscitarea interesului astrologilor pentru metodele tradiționale și nu va trece mult până când se va bucura, din nou, de succesul pe care l-a avut în vremea vechilor greci și în perioada arabă/persană. Odată ce începi să lucrezi cu profecțiile, nu te mai poți lipsi de ele! Pentru mine, sunt fascinante, așa că le-am dedicat mai multe prezentări în cadrul evenimentelor AAR și un curs întreg. Este foarte important să le calculezi corect, să le înțelegi și, când le combini cu alte tehnici predictive, s-o faci cu cap! La acest curs, veți învăța să profectați ca niște profesioniști! – Diana Spinean

Cuprins:

  • Profectarea Ascendentului și a luminătorilor
  • Profecții pe domenii de interes
  • Profectarea întregii hărți natale – metoda lui Vettius Valens
  • Validarea profecției folosind Revoluția Solară și tranzitele
  • Numeroase grafice explicative, exemple și studii de caz
  • La atelier(e) se lucrează pe hărțile participanților, în limita timpului disponibil.

Condiții de participare:

  • Pentru a putea aplica cu succes tehnica predată, trebuie să stăpâniți deja noțiunile de bază în interpretarea unei hărți natale. Cursul se adresează, așadar, practicanților de nivel mediu și avansat.
  • Cursul urmează principiile astrologiei tradiționale, dar poate fi urmat și de cei care practică astrologia modernă și sunt deschiși să înțeleagă concepte și tehnici tradiționale.
  • Ca necesități tehnice, aveți nevoie de o bună conexiune la internet și de un microfon și sistem audio fiabile, în stare de funcționare.

Am avut deosebita onoare de a susține pentru prima dată acest curs la invitația Mihaelei Dicu, mentorul meu în astrologie tradițională, în cadrul cursului extins de tehnici predictive tradiționale pe care Mihaela l-a organizat în 20 și 27 martie 2021. Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit m-a încurajat să creez această pagină și să promit reluarea cursului de profecții la o dată ulterioară. – Diana Spinean

Câteva persoane, dintre cele care au participat la cursul de profecții, au simțit să relateze următoarele:

Multumesc pentru cursul superb si multumesc pentru toata sustinerea si empatia pe care le-am simtit cand am prezentat tema de casa. Pentru mine cursul a insemnat o intrare in astrologie cum nu am mai trait pana acum, frumoasa, profunda, vie, cu oameni minunati. A fost o surpriza pentru mine ajutorul pe care l-am primit atunci cand am discutat tema, a fost un ghidaj pe care nu indrazneam sa-l cer, dar de care aveam mare nevoie. Cu siguranta a fost doar inceputul unui sir de cursuri.
Roxana Necula

Un curs practic, reușit în expunere și detalii simple in conexii. Îl punem in practica vieții, felicitări. Mulțumim din inima.
Emanuel și Laura Stanciu

Mi-a placut cum ai explicat metoda asta predictiva: foarte organizat, foarte didactic, in pasi. Faci un lucru minunat pentru cei care vor sa invete astrologie. Dincolo de cuvinte ai nevoie de un algoritm, pe care sa-l aplici si care sa te ghideze in recunoasterea unor pattern-uri. In primul rind, habar nu aveam ce sunt profectiile. Dupa curs, nici nu am putut dormi, am fost foarte incitata, am ars de nerabdare sa conectez harta cu evenimentele trecute. Adevar sau provocare?! Amindoua, e incredibil cat de mult iti poate spune harta natala, depinde cum si de unde o privesti! Esti un profesor excelent! Prevad ca profectiile vor fi un instrument pe care il voi folosi foarte des in practica astrologica.
Gabriela Badea

Sunt foarte recunoscatoare ca am avut ocazia sa te cunosc si sa invat de la tine, iar cursul la care am participat, pe langa profectii, m-a facut sa imi doresc sa descopar si astrologia traditionala si mi-a dat mai mult curaj sa incep consultatiile si cu oamenii din afara cercului meu de prieteni.
Raluca R.

Cursul tinut de Diana a fost cu adevarat edificator – pe moment pentru ca mi-a pus in perspectiva elementele cheie pentru dezlegarea unei anume astrograme, si pe termen lung – pentru ca simt ca acestea erau cunostintele care imi lipseau pentru a face un salt semnificativ in abordare ca astrolog. Daca o sa il reia, sigur particip si a doua si a zecea oara.
Roxana Serescu

Dacă sunteți curioși să vedeți profecțiile la lucru, vă invit să citiți aceste articole scrise pentru revista Astrele:
o Predicții cu profecții. De ce și cum profectăm. Studiu de caz: profecțiile luminătorilor.
o Predicții cu profecții. Studiu de caz: malefici și benefici la cârma anului
o Harta unui eveniment sportiv – cu profecții menite să vă scoată din sărite

Share