Conferințe AAR

În căutarea profesiei potrivite. A fi sau a nu fi în casa a VI-a – conferința punctează câteva idei generale despre semnificatorii profesiei și vine cu detalii specifice despre planetele din casa a VI-a. Tema a fost prezentată în cadrul ediției a XVII-a a Congresului AAR, din octombrie 2021, și urmează a fi reluată în cadrul unui curs extins de astrologie vocațională.

Ori pe cal, ori la spital. Cum să strunești casa a 12-a – cercetare prezentată în cadrul celei de a XV-a ediții a Congresului AAR din noiembrie 2019. Materialul poate fi consultat în revista ”Astrele”: partea I-a și partea a II-a.

Profecțiile anuale după metoda lui Vettius Valens – temă prezentată în cadrul simpozionului Astro-Festival Craiova, în premieră în iunie 2018 şi reluată în variantă revizuită şi adăugită în iunie 2019. Începând cu martie 2021, materialele au fost înglobate în cursul dedicat Profecțiilor anuale.

Înstrăinarea în harta natală – subiect prezentat în octombrie 2017, în cadrul ediției a XIII-a a Congresului Asociației Astrologilor din România, organizat în București. Materialul poate fi consultat în revista ”Astrele”: partea I și partea a II-a.

Ocupația nativului – abordări elenistice – mini-workshop susținut în iunie 2017, în cadrul ediției a XII-a a simpozionului Astro-Festival, Craiova.

Tiparele planetare, o moștenire de familie – temă prezentată în iunie 2016, în cadrul ediției a XI-a a simpozionului Astro-Festival, organizat în Craiova. Materialul poate fi consultat în revista ”Astrele”, unde a fost publicat în 3 părți: partea I, partea a II-a și partea a III-a.

Ce mai aștepți?! Sau primul meu caz de astrologie orară – temă prezentată în octombrie 2015, în cadrul ediției a XI-a a Congresului Asociației Astrologilor din România, organizat în București. Materialul pot fi consultat în revista ”Astrele”, la http://www.astrele.ro/2018/05/24/ce-mai-astepti-sau-primul-meu-caz-de-astrologie-orara/

Poligraful astrologic – o mini-cercetare asupra felului în care harta natală ilustrează abilitatea de a minți – temă prezentată în iunie 2014, în cadrul ediției a IX-a a simpozionului Astro-Festival, organizat în Craiova. Materialul poate fi consultat integral în revista ”Astrele”: http://www.astrele.ro/2015/11/22/poligraful-astrologic/

Gol pușcă. Pictorial astro-estival – o cercetare asupra felului în care harta natală ilustrează dezinhibarea fizică, mai precis nudismul – temă prezentată în iunie 2013, în cadrul ediției a IX-a a simpozionului Astro-Festival, organizat în Craiova. Materialul poate fi consultat integral, în variantă text și video în revista ”Astrele”: http://www.astrele.ro/2013/09/24/gol-pusca-pictorial-astro-estival/

Share

Lasă un răspuns