1 noiembrie 2022: ”Cineva a făcut o vrajă” la Fabrica de ReCreație

Înscrieri: aici

Bine ați venit în Regatul Cuvintelor Vrăjite!
În curând, 🥁🥁🥁
mai exact fix pe 1 NOIEMBRIE, va avea loc Balul Făuritorilor de Vrăji!
✨️🪄✨️🪄✨️🪄
Cel mai nou episod marca #FabricadeReCreație vă propune „o călătorie” în care se împletesc intrigi, scenarii și aventuri comprimate într-un „atelier vrăjitoresc”, EDIȚIE SPECIALĂ.
🧙‍♀️🔮👻🐈‍⬛🎃🕯
Și acum ce-i de făcut?
(se aud ecourile gândurilor celor mai curioși dintre voi…)
La o adică vrăjile nu țin de foame! Știiiiiim! Însă fac ceva muuult mai magic: leagă prietenii. 🔗💌❤
Nici noi n-am crezut…până într-o zi când joaca de-a transformarea a devenit o formidabilă harababură din care s-a născut o prietenie în vrăjitorie, căci, nu-i așa, secretul prieteniei NU este să ți se potrivească pălăria celuilalt! Secretul se află în propria baghetă.
🪄🎩
Dacă poți scoate din pălăria celuilalt fragmente de vise care se potrivesc și visului tău, ți-ai găsit un prieten. Și uite așa Imaginația devine realitate pentru făuritorii de vise!
🧹🧹🧹🧹🧹
Vă invităm la o aventură pe mătură!
Câți copii încap pe mătură? 10!
Cam de ce vârstă? păi… poțiunea își face efectul pentru copii de 4 până la 9 ani.
Hodoronc tronc! se aud din nou zumzetele gândurilor voastre.
Nu-i chiar hodoronc tronc! Nu e doar un zbor pe mătură!
👁👅👂🤝🏻
E călătorie senzorială în care ne vor însoți vrăjitoare blânde și spiriduși neastâmpărați, o călătorie la capătul căreia BUCURIA și PRIETENIA vor fi cel mai mare câștig. 🧚‍♂️🧚‍♀️🧚
Și, pentru că niciun vrăjitor nu-și dezvăluie ingredientele secrete, vă mai spunem doar atât: ne întrecem pe mături, ne duelăm în baghete, făurim poțiuni și colectăm râsete malefice.⚗️⚗️⚗️
⏳️⏳️⏳️⏳️⏳️⏳️
Durata: 90 minute

Unde ne întâlnim cu 🧙🧙‍♀️?
La Restaurant WERK, în Hunedoara. 💫 Suntem curioși cu ce ne surprind de astă dată 🤔…căci nutriționiștii vrăjitoarelor n-au vrut să ne dezvăluie meniul lor.

ÎNSCRIERE ȘI PARTICIPARE
Înscrierile se fac până la data de 31 octombrie 2022, prin completarea formularului de intenție.
Participarea se face pe baza unei donații în valoare de 100 RON/copil.

Pentru informații suplimentare: margica7@yahoo.com

CINE SUNTEM?

Roxana Pavel (Rox):
– absolventă de Psihologie, cu formare în psihopedagogie specială.
– a urmat cursuri de perfecționare în domeniul artei dramatice (dramaplay), în sfera Terapiilor de Integrare Senzorială și este lucrător prin arte combinate.
– experiență de peste 13 ani în interacțiunea cu copii atipici
& mama lui Cristi (5 ani)

Mihaela Mariș (Fifi)
– absolventă de Psihologie și de Științe ale Comunicării (Jurnalism), cu formare în psihopedagogie specială
– a urmat cursuri de perfecționare în domeniul Artei povestirii, precum și în sfera tehnicilor de intervenție educațională.
– experiență de peste 15 ani în învățământul special
& mama Dariei (10 ani)

Ce spun despre noi cei care ne cunosc activitatea:

Auzisem că magia ar fi capacitatea realității de a se autodepăși. Dacă este așa, atunci magie trebuie să fi fost ce am trăit la spectacolele cu copiii, semnate Roxana & Fifi. Am stat de câteva ori în public, până ce mi s-a dat șansa de a ajuta în culise. Paradoxul este că, în arta pe care ele o practică, pregătirea actului nu risipește magia, ci o sporește! Dacă există cu adevărat un atelier fermecat al unor personaje de poveste, atunci ăsta trebuie să fie! Diferența este că, aici, nu găsești spiriduși care fabrică jucării; întâlnești două femei înzestrate, care știu să fabrice punți trainice între copilul tău de azi și cea mai bună versiune a adultului care va deveni. Imaginează-ți așa: puterea creatoare, umorul, inteligența și bunătatea întâlnesc profesionalismul și se dăruiesc, cu toată inima, copilului tău. Magicianul-constructor este, de fapt, el; îi trebuie doar două asistente pe măsură!
Diana Spinean

Despre Roxana și Fifi ce să zic făra să risc să mă joc cu vorbele… Nu știu cum să spun: sunt ciudat de interesante sau interesant de ciudate, pentru că ambele variante sunt corecte. Adevărul este că le-am cunoscut în diferite contexte și în fiecare dintre acestea numitorul comun a fost modul în care au privit lucrurile și anume cu mirare. Spuneți că nu e mare lucru, într-o lume care totul ni se pare familiar și prin asta anulându-ne dorința de a merge mai departe? Chiar că sunt ciudat de interesante atunci când deși au trecut de vârsta copilăriei, poveștile au rămas lipite de sufletul lor! Și uite așa preaplinul s-a prelins în afară prin minunate puneri în scenă a urmelor lăsate de cuvinte, arătând astfel că sunt interesant de ciudate. Acum este momentul în care matematicianul din mine spune: Quod erant demonstrantum! Pentru că frumosul din ele urmează să ia în curând noi forme, vă rog să nu mă credeți pe cuvânt și să le urmăriți îndeaproape!
Olga-Simona Tomescu

Share

1 Comment

  1. Felicitari, Roxana & Fifi pentru tot ce oferati prin proiectele voastre! Fie ca spiridusii vrajitorilor sa va bucure si pe voi cateva ore la balul Fauritorilor de Vraji!

Lasă un răspuns