”Aritmetică predictivă” la Congresul AAR din 1 octombrie 2023

De îndată ce începem să învățăm astrologie, aflăm că orice pe lumea asta, dinafara sau dinăuntrul nostru, concret sau abstract, poate fi asociat unei planete sau unei combinații de planete. Gustul dulce, cuprul, rinichii, talentul muzical sau nevoia de acceptare și dragoste au, din punctul nostru de vedere, ceva în comun și capătă o etichetă: #venus. Nici timpul (sau mai ales el) nu ne scapă, astfel că etapele vieții umane sunt și ele atribuite planetelor. Dar ce știm despre numere și planete?

În cele mai vechi tratate de astrologie găsim seturi de numere asociate planetelor tradiționale. Înaintașii noștri iubeau aritmetica și obișnuiau să adune și să împartă acele numere în cadrul mai multor tehnici predictive. Numerele reprezintă perioade de timp (ani, luni, zile etc.), mai precis, timpul de care este nevoie pentru ca o planetă sau o configurație ”să se coacă” sau ”să dea roade”. Spre exemplu, o configurație formată din Venus și Marte ar putea avea nevoie de 23 de ani pentru a se releva într-un eveniment semnificativ.

În 1 octombrie, la București, în cadrul Congresului AAR, voi susține conferința cu titlul ”Aritmetică predictivă. Anii minori ai planetelor”. În timpul pe care îl voi avea la dispoziție, îmi propun să vă arăt câteva aplicații simple cu unul dintre aceste seturi de numere.

Alături de mine, alți 10 colegi, astrologi profesioniști, își vor prezenta ideile și observațiile pe subiectele pe care le-au investigat. INTRAREA este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile.

Mai mult, în ziua premergătoare simpozionului, avem extraordinara șansă de a o urmări la lucru pe Sharon Knight, președinta Asociației Internaționale a Astrologilor Profesioniști, într-un workshop cu titlul ”În inima hărții natale”. Locurile sunt limitate și înscrierea se face pe bază de donație către AAR.

Detalii și înscrieri la: https://www.aar.org.ro/congresul-aar-ed-a-xix-a-30-septembrie-si-1-octombrie-2023/

Share

Lasă un răspuns