Congresul Asociatiei Astrologilor din Romania 2012

congres2012

Am deosebita placere sa va invit la a VIII-a editie a Congresului si simpozionul de astrologie organizat de AAR in 6 si 7 octombrie la Bucuresti, Hotel Ibis Gara de Nord.

In fiecare an, membrii AAR au ocazia de a se re-intalni si discuta despre evolutia asociatiei din ultimul an precum si viitoarele proiecte care se doresc a fi implementate. Concomitent cu aceasta intrunire, destinata doar membrilor AAR, se organizeaza si un simpozion de astrologie destinat publicului largIntrarea la simpozion este libera si nu este conditionata in vreun fel!

Va sunt pregatite prezentari de astrologie pe teme foarte interesante, sustinute de membri activi din AAR, dar nu numai. Intotdeauna dupa astfel de intalniri, unde au loc schimburi constructive de experienta, ma intorc acasa cu o dorinta inzecita de a studia si de a pune in practica informatiile aflate. Efectul este fantastic si de aceea recomad tuturor pasionatilor de astrologie (fie ei membri AAR sau nu) sa participe la astfel de evenimente.

Dincolo, insa, de existenta acestor prezentari, este grozav faptul ca evenimentul ne ofera oportunitatea de a ne (re)intalni si de a petrece doua zile fantastice impreuna. Ce poate fi mai frumos decat revederea prietenilor dragi si de a cunoaste oameni cu care impartasesti o pasiune comuna?

Multumesc AAR!

Va astept cu drag,
Diana

Share

Lasă un răspuns