În tranziție…

LUNA NOUA din 28 mai (ora 21:40, gr. 8 Gemeni)

Perioada care urmeaza (28 mai – 27 iunie 2014), si care se afla sub stapanirea acestei lunatii, are ca trasaturi instabilitatea, intersanjabilitatea, schimbul, reciprocitatea, tranzitia.

In acest sens, pe parcursul zilelor de 28 si 29 mai este recomandat sa meditam asupra aplicabilitatii termenilor de mai sus in viata noastra. Dorim sa inlocuim ceva cu altceva? Suntem dispusi sa tranzactionam? Sa negociem? Cunoastem valoarea reala a obiectelor tranzactiei? Suntem in pragul unei tranzitii? Spre ce ne indreptam? Avem suficiente informatii in acest sens? S.a.m.d.

Ideea este sa fim pregatiti sa lasam emotiile, ideile, obiectele si persoanele sa circule, chiar sa incurajam fluxul si sa-l directionam incotro ne este avantajos, altfel existand riscul sa ramanem confuzi, perplecsi sau pagubiti (“cu buza umflata”) in mijlocul unui du-te-vino dirijat de altii.

Sunt incurajati sa profite de acest context in special nativii semnelor mutabile – Gemeni, Sagetator, Pesti, Fecioara – si cei cu Ascendentul, Luna sau alte planete rapide in aceste zodii in harta natala, dar nu numai (atentie si semnele cardinale: Rac, Balanta, Berbec, Capricorn).

[Argumente astrologice: Luna intrata in Gemeni, realizeaza conjunctia cu Soarele; face cuadratura cu Neptun si aspecte armonioase cu Marte, Uranus si NN. Mercur (dispozitorul Luminatorilor) trece din Gemeni in Rac].

Tranzitie usoara! 🙂

Share