Invitație la cel mai așteptat eveniment astrologic al toamnei

Dragi pasionați de astrologie,

Am plăcerea de a vă invita la ediția a XII-a a Congresului și simpozionului de astrologie organizat de Asociația Astrologilor din România (AAR) în 8-9 octombrie 2016, la București.

Invitatul nostru special este ANDREW BEVAN, un reputat astrolog norvegian, care va susține un workshop inedit! Una dintre cele mai importante contribuții aduse de Andrew astrologiei este dezvoltarea tehnicii Age Point, pornind de la fragmentele descoperite în cărțile tradiționale studiate de el în 1986. De atunci, consiliază cu succes 100 de clienți în fiecare an, combinând tehnica Age Point cu astrologia orară (mai jos găsiți trimiteri spre descrierea în amănunt a conținutului workshop-ului său). Vă invit să participați la seminar și să învățați și voi această tehnică neprețuită!

aar-banner-congres-2016-lung

Iată, în mare, cum se prezintă programul simpozionului:

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 10:
conferințe susținute de astrologi români. Participarea este gratuită pentru toți iubitorii de astrologie, indiferent că sunt sau nu membri AAR. Locația: Hotel Parliament (str. Izvor nr. 106).
târg de carte astrologică în regim de anticariat. Vi se oferă ocazia de a vinde o parte din cărțile de astrologie pe care deja le-ați citit, pentru a face loc în biblioteca dvs. cărților pe care vi le doriți!
cină și dans. Pentru a participa este necesar să vă rezervați în prealabil locul (meniul este a la carte; se fac rezervări în limita a 55 de locuri; membri AAR au prioritate).

Duminică, 9 octombrie, de la ora 10:
Workshop cu Andrew Bevan.

Locația: sala de conferințe Lipscani, Hotel Cișmigiu (B-dul Regina Elisabeta nr. 38).

Participarea la workshop se face în baza unei DONAȚII a cărei valoare este 300 lei. Pentru informații despre activitatea lui Andrew, detalii privind plata și înscrieri vă invit să accesați http://www.aar.org.ro/congresul-si-simpozionul-de-astrologie-2016-editia-a-xii-a/

Vă aștept cu drag!

Din partea AAR,
Diana Spinean,
Vicepreședinte.

PS: dacă îmi rezolv în timp util problemele organizatorice, sâmbătă-i posibil să susțin și eu o prezentare în cadrul simpozionului… Dar, șșș, nu spuneți încă la nimeni! 😉

Share