Luna Noua – 1 ianuarie 2014

sketch-for-the-ballet-by-igor-stravinsky-fireworks-feu-d-artifice
„Foc de artificii”, schita de Giacomo Balla

Stiti cum se formuleaza o dorinta inainte de a o lansa in univers? Similar cu modul in care se confectioneaza artificiile pe care le vedem lansate pe cerul noptii de Revelion. Formele frumoase si simetrice in care artificiile explodeaza sunt datorate aranjamentelor bine gandite de sfere (numite stele) din interiorul capsulei acestora. Ca sa obtii, sa spunem, o explozie in forma de inima trebuie sa asezi cu atentie, in interiorul capsulei, fiecare sfera una langa cealalta, asa incat impreuna ele sa contureze o inima. Daca le pui la gramada, vei obtine doar un mare “poc” imprastiat.

Inainte de a ne lansa o dorinta, trebuie sa ne fie clara in minte forma in care vrem sa o vedem explodand pe cerul vietii noastre.

Configuratia planetara formata in acest moment in semne cardinale permite constientizarea celei mai acute dorinte care zace in noi, precum si materializarea rapida a acesteia. Dat fiind sensul de deplasare in marsarier al beneficelor, Venus si Jupiter, as spune sa ne dam timp pentru a reveni asupra formei si a o cizela inainte sa inchidem capsula si sa aprindem fitilul.

Momentul poate fi resimtit la o intensitate mai mare de nativii semnelor cardinale – Capricorn, Rac, Balanta, Berbec – si de cei care au in harta natala Luna, Ascendentul sau planete rapide in aceste zodii.

Luminatorii se afla in Capricorn (aspectul exact are loc la ora 13:14, gr. 11), impreuna cu Pluton, Mercur si Venus rx; sunt in relatie armonioasa cu dispozitorul lunatiei, Saturn, cu Nodurile Lunare si cu Neptun, si in relatie tensionata cu Jupiter rx., Marte si Uranus.

An Nou fericit si La multi ani! 🙂

Fragment din articolul scris pentru revista AstroText: “Luna in ianuarie – planificarea activitatilor dupa fazele Lunii”

Share