Luna Noua – 5 septembrie 2013

Presupun ca cel putin o data, in copilarie, fiecare ne-am jucat de-a medicul. Acum, de Luna Noua, haideti sa o mai facem o data! Sa ne acordam un moment pentru a ne analiza starea interna, fizica si psihica, situatia actuala de viata sau proiectul pe care dorim sa-l demaram!

Cred ca n-ar fi rau sa avem la indemana si un ciocanel pentru testarea reflexelor, metaforic vorbind, care sa ne ajute intr-un alt sens, si anume, sa descoperim situatiile in care inca reactionam automat, ca niste robotei, pentru a le reconsidera mai apoi.

Stiind care ne sunt punctele tari si care sunt cele slabite, sa ne prescriem o reteta sau cel putin o cura cu vitamine, pentru perioada urmatoare. Cine stie, daca am fost suficient de rigurosi in investigatie, ne-am putea prescrie acum, fara sa stim, chiar reteta succesului!

Acest moment de Luna Noua favorizeaza planul mental, ratiunea si intuitia putand sa ne conduca, impreuna, la rezultate frumoase daca reusim sa trecem peste faptul ca uneori, la inceput, par sa se bata cap in cap. Putem apela cu incredere la sfatul expertilor sau al persoanelor care doresc sa ne sustina in demersurile noastre.

Tin sa le prescriu personal jocul de-a medicul nativilor Fecioara, Pesti, Sagetator si Gemeni, precum si celor care au Luna si Ascendentul in aceste zodii in harta natala.

(Odata intrata in Fecioara, Luna aplica spre opozitie cu Neptun si spre aspecte armonioase cu Saturn, NN si Pluton re. In dupa-amiaza zilei mentionate mai sus, Luna realizeaza conjunctia cu Soarele – vezi detalii mai jos – dupa care aplica spre sextil cu Jupiter si, in final, realizeaza o conjunctie cu Mercur).

Conjunctie: 5 sept., ora 14:36, gr. 14 Fecioara.

Fragment din articolul scris pentru revista AstroText: „Influentele Lunii in septembrie 2013 – planificarea activitatilor dupa fazele Lunii”

Share