Luna noua – 8 iunie 2013

Daca am avut o perioada mai aglomerata si ne-am implicat intr-o diversitate de activitati, consumandu-ne energia intr-un mod mai mult sau mai putin constructiv, acum ar fi un moment bun sa luam o pauza de gandire. Sigur ca vom ramane activi, dar este de preferat ca in aceasta zi sa ne focalizam energia doar inspre planul mental.

Presimtirile, ideile si informatiile pe care le capatam acum sunt valoroase si ar trebui sa le notam pentru ca isi vor dovedi utilitatea la un moment dat. De asemenea, intalnirile private si discutiile cu persoane importante, care ne-ar putea ajuta in proiectele noastre, se pot dovedi avantajoase.

In orice caz, recomandarea este sa ne luam timpul necesar pentru a schita mental urmatorul nostru proiect. Sa ne informam si sa ne pastram deschisi si flexibili pentru ca nu se stie de unde vom primi sustinere, sau cel putin idei in a ne concretiza mai tarziu planurile.

Momentul de Luna noua si intervalul aflat sub influenta acesteia (aproximativ  o luna de zile), este important in special pentru nativii Gemeni, Pesti, Sagetator si Fecioara, dar nu numai.

In seara zilei in discutie se perfecteaza conjunctia luminatorilor in semnul Gemeni. Luna s-a separat de curand din conjunctia cu Marte, careul cu Neptun re. si sextilul cu Uranus, urmand sa se intalneasca in final cu Jupiter, dupa ce-si ia ramas-bun de la Soare. Dispozitorul lunatiei, Mercur, este in Rac.

[In general, momentul de Luna noua favorizeaza activitatile care se vor a fi ferite de „ochii lumii”, deci pentru care este contraindicata atentia publica, cum ar fi chestiunile intime, secrete, intalnirile private, s.a.m.d. Este indicat sa asteptam ca Luna sa intre in faza de crestere pentru a demara un proiect nou sau pentru a incepe orice activitate importanta.]

Fragment din articolul scris pentru revista AstroText – „Influentele Lunii in iunie 2013


Share