Luna Noua, AstroText nou!

moon-madness-aw
"Nebunia Lunii", Andrew Wyeth

Luna noua – 30 ianuarie (ora 23:38, gr. 11 Varsator)

Incepand cu aceste ultime doua zile ale lunii ianuarie si pana in 1 martie, cand are loc urmatoarea Luna Noua, propun sa ne fixam atentia asupra unui singur obiectiv, pe care sa-l urmarim pana la capat, cu tenacitate.

Orice plan gandit acum trebuie sa-l supunem celor mai riguroase si nemiloase teste privitoare la functionalitatea sa pe termen lung, siguranta si impactul social pe care l-ar putea avea. Nu este momentul sa fim delasatori cu noi insine, ci sa devenim cei mai intransigenti evaluatori ai propriei noastre situatii de viata!

Sa tratam treaba mecaniceste, la fel cum ar proceda un mecanic cu un autoturism: il urcam pe rampa si-i facem inspectia tehnica (sau, ma rog, il conectam la un tester auto), reparand mai apoi tot ce am gasit in neregula.

Doar ideile/proiectele/relatiile serios incercate au sanse sa dainuie!

Nativii semnelor fixe – Varsator, Scorpion, Leu si Taur – si cei care au in harta natala Luna, Ascendentul sau planete rapide in aceste zodii, sunt primii vizati.

Luminatorii se afla in Varsator (Saturn in Scorpion), impreuna cu Mercur; in relatii tensionate cu propriul lor dispozitor, Saturn, si cu Nodurile Lunare; in relatii armonioase cu Marte si Uranus.

***

Va invit sa cititi numarul din februarie al revistei Scolii Fidelia, „AstroText – horoscop inteligent”: http://www.astrotext.ro/2014/01/

Iata ce v-am pregatit:
– „Uranus: I’ve got to break free”, editorial semnat Ada Cocos
– „Astrele in februarie”, de Fulop Laszlo
– „Luna in februarie”, de Diana Spinean
– „Sfatul astro-financiar pentru februarie”, de Loredana Chiperi
– „Celebritatea lunii: Bitza”, de Andreea Talmazan
– „Astrologia si decriptarea fisierelor cu instructiuni pentru viata”, de Cristiana Tanase
– „Mercur in Pesti sau a vorbi vorbire, a tacea tacere”, de Cristina Podoreanu
– „Asteroidul Cassandra si tehnicile previzionale”, de Otilia Mazilu
– „Tetrada sau Cuaternarul”, de Barbara Bacauanu.

Lectura placuta!

Share