Luna noua din 10 aprilie 2013

In 10 aprilie, la orele pranzului, are loc conjunctia luminatorilor in semnul Berbec, casa a X-a in tema lunatiei. Mai mult, se formeaza de fapt un Stellium in acest semn, la care participa Marte si Venus alaturi de Soare si de Luna.

Efectele lunatiei dureaza o luna de zile, pana la urmatoarea Luna noua. Iata ce am putea resimti in acest interval si cum am putea gestiona influentele:

La nivel individual, fiecare vom resimti influentele acesteia in sectoare diferite ale vietii, in functie de propria harta natala, insa numitorul comun este existenta unui impuls foarte puternic de a obtine ceea ce ne dorim, intrand in competitie pentru obiectul dorintelor noastre (persoana, job, suma de bani, pozitie sociala, etc.) sau atragandu-l in viata noastra, intr-un fel sau altul. Impulsul cel mai puternic va fi resimtit de catre Berbeci, Balante, Raci si Capricorni si de cei care au Ascendentul sau Luna in aceste semne.

Insa, momentul de Luna noua este potrivit mai degraba pentru reflectie decat pentru actiune, asa ca propunerea este sa ne luam un moment pentru a constientiza care sunt nevoile din spatele dorintelor noastre aprige si ce putem face pentru a ni le implini (atunci cand Luna este in faza de crestere). Deznodamantul poate fi unul fericit, atat timp cat stim ce ascund pulsiunile noastre.

La nivel social, se pot pregati planuri privind schimbari la nivelul conducerii sau la reputatia si imaginea natiunii (casa a X-a), care s-ar putea vrea „cosmetizata” intr-un mod cam fortat…

Competitia la nivel inalt ar putea fi mai apriga decat in perioada care a trecut, iar figurile feminine si parteneriatele (sau destramarea lor) ar putea juca un rol important. De asemenea, implicarea organismelor financiar-monetare ar putea fi mai accentuata.

Efectele se pot rasfrange in special asupra relatiei tarii noastre cu partenerii sai (sau cu inamicii declarati, vezi casa a VII-a, care il contine pe Pluton), de unde pot aparea tensiuni si constrangeri pentru a se lua anumite decizii, in spatele unei imagini mai mult sau mai putin diplomate.

Posibilele evenimente pot aparea brusc si pot evolua cu rapiditate.

Note:

Coordonatele folosite sunt cele ale Bucurestiului, iar sistemul de case este Whole.
Conjunctie: 10 apr., ora 12:35 Berbec.

Fragment din articolul scris pentru revista AstroText: „Influentele Lunii in aprilie 2013

Share

Lasă un răspuns