Luna Noua din 8 iulie 2013

 

"Sailing by moonlight", C.S. Dorion (1900)
"Sailing by moonlight", C.S. Dorion (1900)

Motto: “Corabiile sunt in siguranta in port, dar nu asta e rolul lor!” (dupa Profetul lui Kahlil Gibran).

Daca dorim sa obtinem un bronz frumos, folosim la plaja crema cu factor de protectie potrivit tipului nostru de piele. Fara o astfel de crema riscam sa obtinem o arsura, iar daca folosim una cu un factor de protectie prea mare, nu obtinem ce ne-am propus: bronzul.

In aceeasi idee, sa stabilim un echilibru si in privinta sprijinului pe care ni-l permitem din partea altora si a numarului de ancore pe care le scufundam pentru propria noastra siguranta. Sa realizam ca orice exces n-ar face decat sa ne arunce intr-un lant al dependentelor care in final ne poate provoca un tsunami de nervozitate, in cel mai bun caz,  sau, in cel mai trist caz, ne-ar mentine in port, dar ca… epave.

As propune sa meditam la acest scenariu cu ocazia Lunii Noi, sa purtam o discutie sincera cu noi insine si, daca este cazul, si cu acele persoane din viata noastra care, din prea multa dragoste pentru noi, ne protejeaza excesiv sau, pe care, din prea multa dragoste, le protejam noi excesiv. O recomand mai ales nativilor semnelor cardinale (Rac, Capricorn, Berbec, Balanta) si celor care au Luna sau Ascendentul in aceste zodii in harta natala.

Conjunctie: 8 iul. ora 10:14 gr.17 Rac.

Tehnic vorbind, Luna intrata in Rac cu o zi inainte, a realizat o conjunctie cu Jupiter, trigoane cu Saturn si Neptun re., activand careul dintre Uranus si Pluton re. In aceasta zi perfecteaza conjunctia cu Soarele, dupa care aplica spre Mercur retrograd si apoi paraseste zodia Rac.

Fragment din articolul scris pentru revista AstroText: „Influentele Lunii in iulie 2013

 

Share