Luna Noua si eclipsa de Soare – 29 aprilie 2014

Luna mai sta sub stapanirea Lunii noi din 29 aprilie 2014 (amplificata de eclipsa de Soare).

In ultimele zile ale lunii aprilie este recomandat sa visam la ceea ce ne dorim in imagini cat se poate de bine conturate si de nuantate si sa savuram cu rabdare, deocamdata doar mental, roadele actiunilor noastre viitoare. Cu alte cuvinte, momentul este oportun pentru reflectie, (auto)disciplina si (re)organizare mentala. Putem concepe un plan, o strategie de abordare a activitatii pe care dorim sa o demaram in luna mai, cand Luna va incepe sa creasca.

Mai departe, este important sa realizam un inventar al resurselor pe care le detinem, in special al resurselor de natura informationala, pe care sa le actualizam si sa le consolidam. Sa evaluam cat stim, cat intelegem din ce stim si cat folosim din ce intelegem in activitatea care ne intereseaza. Sa verificam informatiile pe care ne bazam deciziile sau pe care le studiem si sa pregatim riguros deplasarile sau negocierile pe care intentionam sa le realizam. De asemenea, este un moment bun sa tatonam terenul si sa dezbatem intentiile noastre cu o persoana (sau un grup) de la care dorim sa obtinem sprijin sau, mai mult, care dorim sa ne devina partener.

Pe ultima suta de metri, lipsurile si neregulile care exista pot iesi la iveala sub forma criticilor si a restrictiilor, indemnandu-ne, cu folos (!), sa facem cale intoarsa. Daca suntem seriosi si dispusi sa corectam erorile si sa perseveram, in final vom obtine si satisfactiile visate.

Mesajul ii vizeaza in special pe nativii semnelor fixe – Taur, Scorpion, Leu, Varsator – si pe cei cu Ascendentul, Luna sau alte planete rapide in aceste zodii in harta natala, dar nu numai.

[Argumente astrologice: Luna intrata in zodia Taur realizeaza pe rand un sextil cu Neptun, conjunctie cu Soarele (ora 9:14, gr. 9 Taur) si cu Mercur, trigon cu Pluton retrograd si sextil cu Jupiter, opozitie cu Saturn retrograd si, la final, un sextil cu dispozitoarea sa, Venus din Pesti].

Succes! 🙂

Share