Luna plina – 23 iunie 2013

In aceste zile, s-ar putea ca trecutul cu fantasmele lui sa dea navala peste noi, facandu-ne mai melancolici. Daca avem si spectatori, situatia poate fi resimtita ca fiind cel putin stanjenitoare. A ne manifesta stangaci sau lipsiti de tact ar putea fi de inteles acum, insa totusi… sa nu intindem coarda reactionand intr-un mod prea grosolan sau, din contra, exagerat de timorat.

Sa intelegem ca fantasmele trecutului nu revin fara motiv si nu este cazul sa le ignoram, dar  nici sa ne razboim cu ele. Mai bine le invitam la un five o’clock si incercam sa intelegem care e scopul pentru care ni se infatiseaza tocmai acum.

O persoana familiara noua, mai experimentata, ne-ar putea oferi o lectie importanta.  Poate fi un moment potrivit pentru a intelege o experienta mai veche si a ne desprinde emotional de aceasta…

Semnele cardinale – Capricorn, Rac, Berbec si Balanta – sunt cele vizate de Luna plina, insa probabil ca nimeni nu va ramane insensibil la aceasta configuratie.

Tehnic, opozitia luminatorilor se realizeaza in dupa-amiaza zilei in discutie, pe axa semnelor Capricorn-Rac (ora 14:32, gr. 3). Imediat dupa acest moment Luna aplica spre sextile cu Saturn si Neptun retrograde, spre conjunctie cu Pluton re. si careu cu Uranus, iar in final spre opozitii cu Mercur si Venus.

Nota:
In general, cand este Luna plina nu este recomandat sa incepem noi proiecte sau sa facem schimbari importante. Fie ca dorim sau nu, actiunile noastre vor atrage atentia si va exista o mare probabilitate ca tensiunile acumulate sa rabufneasca acum. In ceea ce priveste sanatatea, se vor evita, la modul imperativ, interventiile chirurgicale, extractiile dentare si eforturile fizice prea mari.

Fragment din articolul scris pentru revista AstroText – “Influentele Lunii in iunie 2013

Share