Luna plina din 22 iulie 2013

Pe parcursul acestor zile ne vom aflam sub influentele combinate ale tranzitelor Lunii prin Capricorn si Varsator. Asadar, provocarile care pot aparea sunt de natura saturniana, iar senzatia ar putea fi ca suntem solicitati pe toate nivelele: fizic, mental si emotional.

Sa urmarim daca nu cumva situatia de viata in care ne aflam acum a izbucnit din ambitia/nevoia de a demonstra ca putem face lucrurile prin propriile forte, adica fara suportul familiei, al cunoscutilor, al autoritatilor si ca, de fapt, singura autoritate in fata careia ne vom supune este cea interioara (poate ar fi o idee sa recitim comentariul despre Luna Noua).

Daca ne-am propus sa scoatem apa dintr-o piatra despre care toti ne spun ca este seaca, ar fi bine sa ne inarmam cu rabdare si cu unelte performante. Nu stiu daca vom gasi neaparat ceea ce cautam, insa cu siguranta ne vom demonstra determinarea si, mai ales, vom castiga experienta, un plus de independenta si probabil ca vom pune bazele unui nou mod de a face lucrurile in viitor.

Aceste zile s-ar putea dovedi mai solicitante in special pentru nativii zodiilor cardinale si fixe (Rac, Capricorn, Berbec, Balanta si Varsator, Leu, Scorpion si Taur) si pentru cei care au Luna sau Ascendentul in aceste semne in harta natala.

Opozitie: 22 iul. ora 21:16 gr.1 Varsator-Leu.

Tehnic vorbind, dupa opozitiile formate de Luna in Capricorn cu toate planetele din Rac, in seara zilei de 22 iulie ea trece in Varsator de unde realizeaza opozitia cu Soarele, aplicand apoi spre careu cu Saturn si Nodurile Lunare si spre sextil cu Uranus re.

Fragment din articolul scris pentru revista AstroText: “Influentele Lunii in iulie 2013

 

Share