Luna plina (si eclipsa de Luna) – 25 mai 2013

In zorii zilei de 25 mai, se perfecteaza opozitia luminatorilor pe axa semnelor mutabile Sagetator – Gemeni. Dat fiind ca avem si o eclipsa partiala de Luna prin penumbra, efectele se pot resimti pana in octombrie 2013.

Sunt sanse ca in acest interval, intr-un mod mai acut decat altadata, sa “ni se para ca…” si astfel sa “ni se puna pata pe” oricine nu gandeste sau traieste in acelasi spirit cu noi, fiind gata sa-i taxam pe principiul “o merita” sau “las’ ca stiu eu mai bine!”. Insa, in tot acest proces de transformare in Titi-contra-moralizatorul, s-ar putea sa avem si cateva sclipiri de geniu si inspiratii creatoare pretioase.

Per ansamblu, tendinta ar putea fi aceea de a proiecta, intr-un mod exagerat,  neajunsurile noastre asupra celorlalti sau de a comite cateva excese, din prea multa nevoie de bine si de libertate de miscare. Nu e nimic rau in a ne sustine principiile, a ne revendica drepturile sau libertatea, dar daca ajungem sa ne punem rau cu cine n-ar trebui, cum ar fi cei dragi, sustinatorii nostri sau… autoritatile, sa fim pregatiti sa ne invatam lectia, fiindca va fi una pretioasa.

Ca o ultima recomandare, sa fim atenti la impresiile care se nasc in noi si pe care ne bazam ulterior afirmatiile si deciziile, fiindca exista posibilitatea ca ele sa fie usor deformate.

Cei mai sensibili la aceasta eclipsa ar putea fi nativii Gemeni, Sagetator, Pesti si Fecioara, impreuna cu cei care au Luna si Ascendentul in aceste semne. Probabil fiecare vom resimti influentele acesteia, insa in sectoare diferite ale vietii, in functie de propria noastra harta natala.

(Tehnic, Luna tocmai a intrat in Sagetator, este in opozitie perfecta cu Soarele, realizeaza un careu cu Neptun si se pregateste sa traseze opozitii spre Mercur, Venus si, in final, spre dispozitorul sau, Jupiter. In plina “opozitie” realizeaza si un trigon cu Uranus).

[Fragment din articolul scris pentru revista AstroText – „Influentele Lunii in mai 2013„]

Share

Lasă un răspuns