Mărțiș-Text :)

In martie, avem doua Luni Noi, cea din data de 1 care caracterizeaza intreaga luna si cea din data de 30 ale carei efecte se vor rasfrange abia asupra lunii urmatoare.

"Sora Soare & Fratele Luna", Laurel BurchLuna Noua din 1 martie (ora 9:59, gr. 11 Pesti):

Momentul este excelent pentru a medita, a imagina, a visa, a aspira la ceva care ne reprezinta cu adevarat si care nu este utopic, ci este realizabil si are deja o baza concreta. Creatia noastra poate viza un grup de persoane sau cel putin inca o persoana. Ocazia este propice pentru a atrage unul sau mai multi sustinatori in proiectul nostru, recomandarea fiind sa ne impartasim visele, sperantele, ideile cu ceilalti si sa cultivam sentimentul de a fi parte a unui tot.

Primii vizati de acest mesaj sunt nativii semnelor mutabile – Pesti, Fecioara, Gemeni, Sagetator – si cei care au in harta natala Luna, Ascendentul sau planete rapide in aceste semne.

Luminatorii sunt impreuna in Pesti (in timp ce Jupiter este retrograd in Rac), cu Neptun; in relatii armonioase cu propriul lor dispozitor (Jupiter), cu Pluton, Saturn si Venus.

***

Va ofer cu drag un martisor astrologic sub forma numarului din martie al revistei Scolii Fidelia, „AstroText – horoscop inteligent”, si va doresc o primavara de vis! Iata ce v-am pregatit impreuna cu prietenii mei:

– „Pestele din bol sau pestele din ocean?”, editorial de Ada Cocos
– „Astrele in martie”, de Fulop Laszlo
– „Luna in martie”, de Diana Spinean
– „Sfatul astro-financiar pentru martie”, de Loredana Chiperi
– „Jocurile Olimpice 2014”, de Fulop Laszlo
– „Celebritatea zodiei: Liliana Stefan”, de Andreea Talmazan
– „Matematici neptuniene”, de Cristiana Tanase
– „Etalarea zilei: aut Caesar, aut nihil”, de Cristina Podoreanu
– „Intalnirile predestinate – cand il/o voi intalni? (partea I)”, de Doriana Ishikawa
– „Luna martie – luna ratacirilor si a regasirilor”, de Adina Binder
– „Luptand cu viciile – Dionis & Bacchus”, de Otilia Mazilu

Lectura placuta! 🙂
http://www.astrotext.ro/2014/03/

AstroText este revista electronica lunara a grupului Astropractica si a Scolii de astrologie Fidelia. Inregistrarea Bibliotecii Nationale a Romaniei: ISSN 1841 – 5024.

Share