Workshopul din 12 iunie (detalii & înscriere) și o emisiune proaspătă despre… Antiscia!

Vă invit să urmăriți dialogul purtat cu Patricia Höppner despre Antiscia (sună misterios, recunosc!), despre ”relațiile oficiale” și ”neoficiale” dintre zodii/planete, să mă urmăriți la lucru pe o hartă orară și pe una natală și… să aflați ce v-am pregătit pentru seara de 12 iunie (toate detaliile, mai jos, în anunțul oficial).


Anunțăm cu mare bucurie că în 12 iunie 2024, de la ora 19:00, reluăm, la cerere, unul dintre cele mai îndrăgite workshopuri 12 Călăuze, atelier online dedicat relațiilor amoroase: ”Astrologie orară, cu dragoste”. Călăuză ne va fi Diana Spinean, astrolog profesionist și redactor-șef la prestigioasa revistă ”Astrele”.

Motto: ”Poate așa arată dragostea: o propoziție care nu te lasă să dormi.”
(Dan Coman, Ce preferi?)

Astrologia orară sau interogativă (astrologia întrebărilor) ne dezvăluie cel mai limpede dimensiunea divinatorie a acestei arte. Este poate cea mai meticuloasă și mai tehnică dintre ramurile astrologiei dar și cea mai misterioasă și mai fascinantă.

Ce învățăm:

– învățăm să răspundem la întrebări neașteptat de concrete despre relațiile de dragoste actuale, trecute sau viitoare: ”Mă (mai) iubește?”, ”Ne vom întâlni?”, ”Se va întoarce?”, ”A fost onest?”, ”Avem un viitor împreună?” ș.a.m.d.

– mai mult decât să oferim un răspuns sec la aceste întrebări, plonjăm în dimensiunea lor psihologică și învățăm să descoperim motivațiile, nevoile, așteptările celor implicați în chestiunea despre care se întreabă;

– învățăm că astrologia relațională poate fi practicată și FĂRĂ HĂRȚI NATALE; la acest atelier lucrăm cu un tip special de hărți – hărțile întocmite pentru momentul și locul în care o întrebare a fost adresată; acel moment conține în el și răspunsul căutat. Iată un avantaj pentru cei care nu-și cunosc ora de naștere sau pe cea a partenerului!

Ce facem:

Este un atelier practic, pe Zoom, care durează 3h30 și în care – după expunerea metodei – vom lucra interactiv pe diverse studii de caz din portofoliul Dianei. Nu vor lipsi nici camerele virtuale separate, în care ne vom grupa câte doi sau câte trei pentru a dezlega un caz misterios.

Cui ne adresăm:

În primul rând, celor care pot fi prezenți online în seara zilei de 12 iunie și vin cu intenția sinceră de a deprinde metodele astrologiei orare. Atelierul este destinat celor care pot deja citi și interpreta o hartă astrologică. Este potrivit și celor care nu au luat contact cu hărți orare, cu condiția să fi ajuns măcar la un nivel mediu în practicarea astrologiei. O lecție introductivă în astrologia orară vă va fi pusă la dispoziție înainte de workshop.

Termene de înscriere și facilități:

Înscrierile se fac până la data de 11 iunie 2024, inclusiv. Cei care se înscriu până la 31 mai vor beneficia de preț redus.nDe asemenea, cei care revin la atelierele online 12Călăuze & Diana Spinean beneficiază de preț redus pe întreaga perioadă de înscrieri la acest workshop.

Cât costă și ce primiți:

Costul atelierului variază de la 350 lei la 400 lei, în funcție de data înscrierii sau de participarea dvs. la atelierele anterioare de astrologie orară. În acest cost intră nu doar participarea efectivă la workshop și posibilitatea de a lucra împreună cu colegii sub îndrumarea directă a Dianei, ci și suportul de atelier aferent și acces la multe alte materiale private, în format video și PDF.

Înscriere:

Este necesar să completați formularul de înscriere până la data de 31 mai (pentru a beneficia de preț redus) sau 11 iunie, inclusiv. După primirea cererii de înscriere, vom reveni pe email cu detalii privind modalitățile de plată și cu alte informații necesare finalizării înscrierii. Link formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPdgqIU2sg5FQ5e6VlvUsBDJr-oEwrYj-d4xJWeD5y-XGcgg/viewform

Bine de știut: Workshopul este live, astfel că înscrierea și accesul la toate materialele disponibile presupun prezența dvs. la eveniment. Dacă, din motive personale, veți absenta în seara evenimentului, veți fi beneficiat doar de materialele oferite până atunci. Suma transferată în conturile acestui workshop, în moneda eur sau ron, înseamnă înscrierea voastră fermă si nu se returnează, așadar, înainte de a vă înscrie, vă rugăm să vă asigurați că sunteți disponibil pentru eveniment în seara de 12 iunie.

Vă așteptăm cu drag!

Share

Lasă un răspuns