14 iunie 2022: ”Să înceapă magia!” la Fabrica de ReCreație

Înscriere: click aici

Roxi & Fifi – aka Fabrica de ReCreație – revin în 14 iunie, la Werk Hunedoara, cu un episod magic:


Poftiți, vă rog, așa, așezați-vă aici, pe batista mea.
Nicio grijă, încăpeți 10 pe ea!
La trei închideți toți ochii sau unul dintre voi va cădea.
Prea târziu, s-a dus în joben 🎩 …
Hei, ține-te bine de curcubeu 🌈!
A spus ceva? Ce ciudat, plouă cu vocala A.
Dați-mi umbrela din păr de leu, aia împletită, da…
Dar ce vă zgâiți așa?
 🙄

Un nou episod ”Fii de poveste!”, pentru copiii care iubesc magia 🪄, magicienii 🔮, arlechinii 🃏, dresorii, acrobații 🤹🏻‍♀️… circul 🎪! Un pachet complet de trăiri pe o… batistă, sub cupola unui circ!
♥️♠️♦️♣️

Din programul pregătit de Fabrica de ReCreație nu vor lipsi:
– Lectura expresivă, adaptată nivelului de vârstă și de înțelegere specific copiilor;
– Jocul scenic: animăm povestea împreună cu ei, folosind costume, recuzită, tehnici și exerciții împrumutate din arta teatrală;
– Explorare senzorială (un pachet generos de astă dată 😉)
💡💫🌬🌌🎉🔮

Și, desigur, ultimul hocus-pocus ni-l oferă prietenii de la Restaurant Werk, care vor materializa în farfuriile noastre un preparat savuros!

CUI NE ADRESĂM?
Copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani.

LOCURI DISPONIBILE: 10, care se vor ocupa în ordinea înscrierilor. Participarea se face pe baza unei donații în valoare de 90 RON/copil.

ÎNSCRIERE ȘI PARTICIPARE:
Înscrierile se fac până la data de 13 iunie 2022, prin completarea formularului de intenție: https://docs.google.com/forms/d/1tteQJYNVK9n0u0lY_avN5JZ5GfN_ecHvhS_Lkp6yk2A/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR2xt3zPvR-yBlkFHrpAi2ASV2KDv-2JRTHlKp_ngWTv_PKzleMJrYO4zDQ
Înscrierea este considerată fermă și locul rezervat doar după achitarea donației.
Pentru informații suplimentare: margica7@yahoo.com

CINE SUNTEM?

Mihaela Mariș și Roxana Pavel

Roxana Pavel (Roxi):
– absolventă de Psihologie, cu formare în psihopedagogie specială.
– a urmat cursuri de perfecționare în domeniul artei dramatice (dramaplay), în sfera Terapiilor de Integrare Senzorială și este lucrător prin arte combinate.
– experiență de peste 13 ani în interacțiunea cu copii atipici
& mama lui Cristi (5 ani)

Mihaela Mariș (Fifi)
– absolventă de Psihologie și de Științe ale Comunicării (Jurnalism), cu formare în psihopedagogie specială
– a urmat cursuri de perfecționare în domeniul Artei povestirii, precum și în sfera tehnicilor de intervenție educațională.
– experiență de peste 15 ani în învățământul special
& mama Dariei (10 ani)

Ce spun despre noi cei care ne cunosc activitatea:

Auzisem că magia ar fi capacitatea realității de a se autodepăși. Dacă este așa, atunci magie trebuie să fi fost ce am trăit la spectacolele cu copiii, semnate Roxana & Fifi. Am stat de câteva ori în public, până ce mi s-a dat șansa de a ajuta în culise. Paradoxul este că, în arta pe care ele o practică, pregătirea actului nu risipește magia, ci o sporește! Dacă există cu adevărat un atelier fermecat al unor personaje de poveste, atunci ăsta trebuie să fie! Diferența este că, aici, nu găsești spiriduși care fabrică jucării; întâlnești două femei înzestrate, care știu să fabrice punți trainice între copilul tău de azi și cea mai bună versiune a adultului care va deveni. Imaginează-ți așa: puterea creatoare, umorul, inteligența și bunătatea întâlnesc profesionalismul și se dăruiesc, cu toată inima, copilului tău. Magicianul-constructor este, de fapt, el; îi trebuie doar două asistente pe măsură!
Diana Spinean

Despre Roxana și Fifi ce să zic făra să risc să mă joc cu vorbele… Nu știu cum să spun: sunt ciudat de interesante sau interesant de ciudate, pentru că ambele variante sunt corecte. Adevărul este că le-am cunoscut în diferite contexte și în fiecare dintre acestea numitorul comun a fost modul în care au privit lucrurile și anume cu mirare. Spuneți că nu e mare lucru, într-o lume care totul ni se pare familiar și prin asta anulându-ne dorința de a merge mai departe? Chiar că sunt ciudat de interesante atunci când deși au trecut de vârsta copilăriei, poveștile au rămas lipite de sufletul lor! Și uite așa preaplinul s-a prelins în afară prin minunate puneri în scenă a urmelor lăsate de cuvinte, arătând astfel că sunt interesant de ciudate. Acum este momentul în care matematicianul din mine spune: Quod erant demonstrantum! Pentru că frumosul din ele urmează să ia în curând noi forme, vă rog să nu mă credeți pe cuvânt și să le urmăriți îndeaproape!
Olga-Simona Tomescu

Share

Lasă un răspuns