Coduri colorate

Dragilor, am o perioada atat de aglomerata, incat nici nu mai apuc sa va scriu! 🙁
Insa pentru ca simt imboldul sa trag niste semnale de alarma, voi scrie cate ceva, pe fuga si intr-un mod cam… codificat:

Cod portocaliu

Scumpii mei nativi Leu si nu numai*,

Incepand cu 15 iulie si pana in 8 august a.c., Mercur se plimba in mers retrograd prin semnul vostru solar. In aceasta perioada atentie maxima mai ales la: deplasari, comunicare, tranzactii, studii/intelect. S-ar putea sa va treziti cu planurile date peste cap, asa ca cel mai bine este sa va ocupati de activitati care incep cu „re”: reanalizati, revedeti, reganditi, revizuiti si poate nu v-ar strica si putin… repaos.

*Avertizarea de cod portocaliu este valabila pentru toata lumea, dar in special pentru cei cu marcaj, in harta natala, pe semnul Leului (Ascendent Leu, Luna sau alte planete personale in acest semn), pentru Varsatori, Scorpioni si Tauri.

Cod rosu

Dragi semne cardinale* si nu numai,

Zilele acestea avem o Luna noua extrem de tensionata (si, in general, lunile iulie-august 2012 le putem resimti ca fiind mai grele) datorita planetelor buclucase care ne-au invadat semnele si care se afla acum „in razboi” una cu cealalta: Luna, Soare, Marte, Saturn, Uranus si Pluton! Incercati sa nu va implicati in actiuni riscante sau sa demarati activitati importante. Mare atentie si la sanatate si fie ca prudenta sa devina, pentru aceasta perioada, trasatura voastra caracteristica! 😀

*Berbecii, Balantele, Capricornii si Racii.

*

Nu disperati, stiti ca vremurile vin si trec, ca norii! Important este sa realizam utilitatea unei „umbrele” sau „pelerine protectoare”, sa ne descoperim abilitatea de a „dansa in ploaie”, sa reusim sa construim „diguri” sau „fundatii/pereti/acoperisuri” mai solide in viitor, sa avem puterea sa acceptam ceea ce „viitura” sau „vantul” au luat, sa aplicam tehnici mai eficiente de supravietuire si, per total, sa invatam ceva din asta, ca nu degeaba (o) traim! 🙂

Va pup si sa ne auzim cu bine dupa ce trec „intemperiile”!
Diana

PS: Nu uitati sa urmariti articolele mele lunare din rubrica „Influentele Lunii” din revista AstroText! 😉
http://www.astrotext.ro/category/analiza-perioadei/fazele-lunii/

Share

Lasă un răspuns