Sa cresti mare

Incantata si onorata c-am trait experienta Congresului AAR, editia aniversara, cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate. In revista „Astrele” gasiti reportajul pe care l-am realizat si puteti viziona o mini galerie foto. Enjoy!

(…)

În final, am plecat de la workshopuri nu numai cu informații valoroase de tehnică astrologică, dar și cu 4 principii care definesc ceea ce înseamnă să crești mare ca astrolog:

(1) Hărțile se judecă simplu și la obiect, oricât de complicată ar fi tehnica folosită în analiză. Iar pentru a atinge această performanță trebuie să-ți cunoști instrumentul de lucru. Să fii în stare să-l desfaci bucăți și să-l asamblezi la loc și cu ochii închiși, dacă-i nevoie (asta fiind partea complicată).
(2) Curajul de a-ți exprima cu claritate concluziile analizei este esențial. Un astrolog matur își asumă rezultatul travaliului astrologic prin care tocmai a trecut și nu se teme să ofere răspunsuri la obiect, concrete.
(3) Ca să faci consiliere astrologică trebuie să fii sau să devii un fin observator și cunoscător al naturii umane.
(4) În consultație focusul cade pe a ajuta și nu pe a livra informații exacte. Odată ce ai cunoștințele, nu e greu să extragi răspunsuri dintr-o hartă, fiindcă toate hărțile vorbesc, dar să transmiți mesajul mai departe este un meșteșug pe care îl cizelezi în ani de practică.

(…)

http://www.astrele.ro/2014/10/24/sa-cresti-mare/

De asemenea, va invit sa lecturati intreg numarul de octombrie/noiembrie al revistei, dedicat zodiei Scorpion: http://www.astrele.ro/2014/10/

Share

Lasă un răspuns