Sunt o eroina!

Foto: Stefano Corso
Foto: Stefano Corso

Va rog, dati-va mai la stanga. Asa. Sa pot vedea de la fereastra statuia care mi se ridica… 😀

Am reusit sa scriu si eu doua articole scurte, unul despre Marte in Capricorn si celalalt despre axa caselor II-VIII. N-am crezut c-o sa fiu in stare sa public ceva in AstroText-ul de noiembrie, dar am pus in aplicare ce-am predicat in editorial si… ta-daaa!

Capacitatea de a ne face actiunile sa corespunda constant intentiilor este intotdeauna ceea ce ne separa de medie, in orice am intreprinde. (Joe Dispenza, expert in neurologie si neuropsihologie)

Oare ce au toti eroii in comun, supra-oamenii pe care ii admiri, daca nu o putere a vointei de neclintit, demonstrata constant prin actiune in directia obiectivului de atins?

Sunt convinsa ca cel putin o data in viata ai trait experienta de a avea intentia, atentia, vointa si actiunea perfect la unison. A fost momentul in care ai reusit exact ceea ce ti-ai propus, in ciuda dificultatilor. Nu conteaza ce anume a fost, ca era vorba de cel mai pufos cozonac, cea mai grea cura de slabire sau cel mai ambitios proiect realizat pana atunci. Erai focusat(a) pe asta zilnic si lucrai pe branci, nu visai. Iti amintesti travaliul? A fost al naibii de greu. Dar finalul? Te-a facut sa te simti ca un erou / o eroina.

Daca ai facut-o o data, o poti face din nou. Ai de ceva timp fixat in minte un obiectiv clar si realist? E momentul sa te indarjesti si sa te autodisciplinezi in vederea atingerii lui. Fii proiectantul si executantul deopotriva! Marte, stapanul zodiilor Scorpion si Berbec, a intrat in semnul sau de exaltare, Capricornul, se afla in receptie mutuala cu Saturn din Scorpion (dispozitorul sau), si te sprijina sa faci tocmai asta. (…)

http://www.astrotext.ro/2014/11/mic-indrumar-de-marte-in-capricorn/

 

 

Share

Lasă un răspuns