Vine Muntele la Mahomed! Chris Brennan la Astro-Festival Craiova 2019

În numele Asociației Astrologilor din România vă invit în weekendul 8-9 iunie 2019 în Craiova, la cea de a XIV-a ediție a simpozionului Astro-Festival. AAR sărbătorește 15 ani de activitate și avem un invitat de elită: Chris Brennan, din Statele Unite!

Sâmbătă, 8 iunie 2019, de la ora 09:00, la Hotel Rexton din Craiova, Chris va susține un workshop cu tema ”Condiții planetare speciale: maltratarea și binefacerea”. (Vezi extras: https://www.astrele.ro/2019/04/22/conditii-planetare-speciale-binefacerea-si-maltratarea-introducere/ )

Chris va vorbi despre relațiile dintre planete în abordarea tradițională și despre un set special de considerații folosite în astrologia veche pentru a determina condiția planetelor. Aceste considerații sunt cunoscute sub numele de condițiile de maltratare si binefacere. Este vorba despre un set de șapte condiții care ne permit să determinam modul în care funcționează o planetă într-o hartă astrologica și să ne dăm seama dacă semnificațiile planetei sunt întărite și îmbunătățite sau slăbite și corupte.

Workshopul are o durata de cca 6 ore (fără a socoti pauzele), în care este prezentat modul în care se calculează, se interpretează și se aplică condițiile de maltratare și binefacere în practică. Subiectul va fi prezentat într-un context mai larg, care cuprinde configurațiile planetare în viziune elenistică, situațiile care pot atenua o condiție de maltratare ș.a.

ACCESUL la workshop se face în baza unei DONAȚII, iar rezervarea locului se face după achitarea unui avans nerambursabil. Detalii și înscrieri la 
http://www.aar.org.ro/evenimente/astro-festival/

Simpozionul de duminică, 9 iunie 2019, va continua, ca în fiecare an, cu prezentări susținute de astrologi români cunoscuți și apreciați de pasionații de astrologie. Intrarea este liberă!

Conferențiază, din partea AAR: Mihaela Dicu – președinte de onoare, Teodora Muth – vicepreședinte, Ioana Ispas – vicepreședinte, Mihaela Ișfan – secretar, Mara Jereghie – membră AAR și, desigur, eu 🙂 Vezi programul detaliat în imaginea de mai jos.

Program Astro-Festival 2019

Vă aștept cu drag!

Pagina evenimentului pe site-ul AAR: http://www.aar.org.ro/evenimente/astro-festival/
Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/1208723515918821/
Formularul de înscriere la workshop: http://www.aar.org.ro/wp-content/plus/inscriere-eveniment-2019.php

Share

Lasă un răspuns